Кличко отново обиди Кобрата

Братя Кличко направиха своето водно кръщение във водите на Днепър

Кличко отново обиди Кобрата | StandartNews.com

Влад и Виталий се изкъпаха в ледените води на Днепър

Владимир Кличко отново обиди Кубрат Пулев. След като веднъж го нарече простак, този път в интервю за "Спорт Сегодня", световният шампион в тежка категория го жегна с думата "засранце", която има широко тълкувание, но в превод от руски означава "посерко", "мърльо", "задник".

"За танго са нужни двама. За да бъде боят интересен, и двамата боксьори трябва да се постараят. Както се получи в последния ми бой с Кубрат Пулев. Единственото положително, което мога да кажа за този, извинете - посерко, е, че той излезе да побеждава. Той не бягаше от боя. Затова, по мое мнение, мачът бе много зрелищен, за разлика от битките ми с Дейвид Хей и Еди Чеймбърс", коментира Влад. Кличко и Кобрата се срещнаха на ринга на 15 ноември в Хамбург, като българинът претърпя поражение.

Украинецът коментира и предстоящите си битки. "Почти със сигурност следващият ми бой ще е с Дженингс на 25 април в Ню Йорк. Това е съперник, който досега не е имал поражение, а НВО ще предава мача на живо", каза още Кличко.

Той и брат му Виталий се изкъпаха в ледените води на река Днепър на Богоявление (по стар стил) за здраве. "Водите на Богоявление винаги са се смятали за изцерителни. Нека тази вода ни изпълни с истинска вяра - в Бог, Украйна и нашата победа", заяви Виталий.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай