Късметлия грабна 68 бона от "Еврошанс"

Късметлия грабна 68 бона от "Еврошанс" | StandartNews.com

Алейдин Тахиров от смолянското село Бенковски спечели 68 000 лв. от лото играта "Еврошанс" в рамките на 24 часа. Първо той взе 8 бона, а след това и 60.

"Късметът е винаги с мен", заявява с усмивка на уста щастливецът: "Играя редовно, имам любими числа, които никога не променям. Ако не излязат днес, ще е утре, ако не утре - другата седмица и така. Просто човек трябва да вярва". Алейдин е на 35 години. Работата му е свързана с много пътувания из страната. Обяснява, че навсякъде, където отиде, намира пунктовете на "Евробет", за да играе. "Досега най-много печалби съм имал във Враца и Благоевград, но вече смело мога да кажа, че родното ми място ми донесе най-голямата печалба". "Дори и букмейкърът не можа да повярва и се разтрепери". Късметлията е семеен и има две деца, а намеренията му са да зарадва всички свои близки с изненади.

"На всички хора искам да кажа: вярвайте и ще спечелите, но не завиждайте, защото, както е казал народът: "Алчен ли си за многото и чуждото, губиш и малкото, и своето".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай