Картина и смартфон за атлета на годината

Картина и смартфон за атлета на годината | StandartNews.com

Георги Иванов за трети път е №1 на България

Картина от графика Васил Попов, последен модел смартфон Lenovo и сребърна монета с позлата "Пегас от Вазово" получи избрания от спортните журналисти за Атлет 1 на България за 2014-а Георги Иванов. Гюлетласкачът събра 374 т. в анкетата на сп."Атлетика" и Atletikabg.com.

На второ място е Ивет Лалова с 352 т., а на трето Митко Ценов - 287 т. На стилна церемония в х-л "Кристъл Палас" Иванов бе награден с картина лично от президента на БФЛА Добромир Карамаринов. Той му връчи и сребърна възпоменателна монета от серията "Съкровищата на България" от основния спонсор на федерацията Fibank. "Искам да благодаря на Fibank за това, че през годините винаги сме си партнирали и продължаваме това ползотворно партьорство и през 2015-а година", каза Карамаринов.

От името на телекомуникационния партньор на БФЛА - Мтел Иванов бе награден със смартфон Lenovo от Зорница Бъчварова, Направление бизнес клиенти в Мтел. "За мен е чест от името на ръководството на Мтел да ви поздравя за приза Атлет на годината и да пожелая на вас и всички български атлети много успехи през 2015-а", заяви Бъчварова. Представителят на "Гаторейд" за България Тамир Шабат обяви Борис Воденичаров за треньор на 2014-а и му подари картина на Васил Попов. Воденичаров подготвя Георги Иванов и Андриана Бънова. Антон Бонов награди Иво Балабанов с картина от известния график за най-проспериращ млад атлет. Воденичаров, Балабанов и неговият треньор Йордан Янев също получиха от Мтел смартфони Lenovo.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай