Карамаринов води заседанието на ЕА в Дубровник

Карамаринов води заседанието на ЕА в Дубровник | StandartNews.com

Първият вицепрезидент на Европейската атлетическа асоциация и президент на Българската федерация по лека атлетика Добромир Карамаринов ръководи заседание на комисията по стратегически комуникации към организацията в Дубровник, (Хърватия). На предишното заседание на комисията в началото на април в Киев членовете предложиха няколко иноватовни идеи свързани с нови правила за квоти и нормативи за Европейско първенство за мъже и жени и провеждане на Европейско отборно първенство на всеки две години в три дни, а не както беше досега в два дни.

В Дубровник членовете на комисията дискутираха проекти на Европейската атлетика свързани със седмицата на спорта в Европа, Обществото на младите лидери в областта на атлетика и въпроси с борбата с допинга. Следващата среща на комисията ще бъде през месец април 2017-а в град Правец.

Европейската атлетика ще се събере на традиционната си годишна конвенция във Фуншал (Португалия) на 13-15 октомври, а там ще бъдат обявени и най-добрите атлет и атлетка на Европа за 2016-а година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай