17:15 ч.

11.12.17

1 мин.

0

0

0

Карамаринов води отбор Европа на Континенталната купа

от редактор |

Карамаринов води отбор Европа на Континенталната купа

Първият вицепрезидент на Европейската атлетика и председател на БФЛА и АБАФ Добромир Карамаринов (в средата) ще бъда за първи път ръководител на делегацията на отбор Европа за Континенталната купа, която ще се проведе на 8-9 септември 2018 г в Острава (Чехия).


Престижното назначение Карамаринов получи по време на заседанието на изпълнителния борд на Европейската атлетика (ЕАА), който се проведе днес в Шаморин (Слвк). Там вчера се проведе Европейското първенство по кроскънтри.


Другата престижна новина за българската атлетика е включването на Емил Здравков в панела на Международните съдии на ЕАА за следващия 4-годишен период. Благодарение на това Здравков ще получи поне 2 назначения за международни състезания от календара на ЕАА. Емил влиза в панела на международните съдии на ЕАА благодарение на успешно издържалите изпита по време на курса за Международни съдии, който ЕАА проведе в Правец от 6 до 10 септември 2017 г.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент