Избират „Мис национален отбор” в русенската „Бустрад Арена”

Избират „Мис национален отбор” в русенската „Бустрад Арена” | StandartNews.com

На 20 ноември в новата русенска зала „Булстрад Арена" ще бъдат избрани три момичета, които ще носят титлите „Мис Национален отбор по футбол, волейбол и баскетбол" през следващите две години. До финалния етап достигнаха само 16 девойки. Има представителки от Разград, Габрово, Плевен (2), София (3), Дряново, Казанлък, Пловдив, Варна, Сливница, Луковит, Враца, Русе и Стара Загора, съобщиха организаторите на събитието.

Както в предишните издания и в тазгодишното, момичетата ще дефилират на изцяло авторска, българска музика изпълнена на живо от съответните артисти. Русе приема финала на конкурса, който за първи път ще се проведе извън София, като Европейската столица на спорта за 2016 година. Зрителите ще имат възможност да се насладят на шоуто и на живо. До сега конкурсът е бил организиран на закрити врати и е бил достъпен само за телевизионни зрители и официални гости.

Присъстващите в залата ще станат свидетели на едно интересно състезание, в което еднакво важни са красотата, сценичното поведение, личностното излъчване и не на последно място - отношението към спорта и отборната игра – качество, необходимо за всяка дама, която носи приза "Талисман на национален отбор". Грандиозното шоу ще бъде подсилено от атрактивно художествено осветление, сценични ефекти и специално ушити костюми. За изработката на костюмите голям принос имат студентите от катедра "Мода" на Националната художествена академия. Очаквайте състезанието за короните на "Мис Национален отбор" по футбол, волейбол и баскетбол, което през последните години се превърна в едно от най-красивите "спортни" събития, твърди създателката на конкурса Маги Вълчанова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай