Ивет раздвоена между Токио и бебе

Ивет раздвоена между Токио и бебе | StandartNews.com

Ивет Лалова е готова да продължи да бяга до следващите олимпийски игри в Токио. Това заяви самата спринтьорка след кацането в България. Тя беше обявила, че след Рио спира, но след участието на 200 м заработи премия от 10 000 лв, подпомогна финансирането на леката атлетика и занапред и премисли. Ивет обаче вметна и че е възможно да роди, без да уточнява кога.

"Много ме радва, че на тази олимпиада бягах по-бързо от Атина през 2004 г., заяви усмихнатата спортистка. - Рио беше завършек на много дълга подготовка. Благодаря за цялата подкрепа, за обичта на всички. Дали съм вярвала след онази контузия през 2005 година, че ще се върна на пистата? Честно да ви кажа, вярвах, но не защото нещо ми е давало сигурност. Бях млада и надъхана, имах хора до мен. Сега от тази позиция си казвам - браво, добре, че съм била толкова надъхана. За нас спортистите животът е от състезание до състезание. Когато обаче го правиш 10 или повече години, животът ти става труден.

Със сигурност ще бягам, това не е последното ми състезание, а може да не е и последната ми олимпиада. Моят треньор Бономи ми каза - не се притеснявай, дори да се върнем крачка назад, имаме шанс все още. Според мен, докато не види резултат на 200 метра 22,00 секунди или 21,99, няма да ме остави. Смятам, че е по силите ми да бягам 21,99. Продължавам да тичам със същата скорост. Замисляла съм се много пъти и за деца, но Божа работа", завърши Ивет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай