Ивет Лалова стана кръстница на дакел

Ивет Лалова стана  кръстница на дакел | StandartNews.com

Топспринтьорката на България Ивет Лалова разкри, че след прибирането си в София от олимпиадата е намерила време и да стане кръстница. Осмата от финала на 200 м в Рио е кръстила дакела на сестра си Ани на името да олимпийската столица. Вчера Лалова получи три награди накуп. Тя беше удостоена със значката "Сребърен сокол", който се връчва от Пресклуб България за впечатляващо представяне. Атлетката получи и наградата си за Спортист на месец юли, през който тя спечели два сребърни медала от европейското първенство в Амстердам. Спринтьорката беше избрана за осми път за номер 1 за месеца в анкетата на Пресклуб България, като първата й награда е от 2003 г. Ивет заслужи и уикенд с пълен ски пакет от "Пампорово" АД.

"Сега продължавам да тренирам, защото сезонът не е приключил за мен. През уикенда е последното ми състезание за турския ми тим ЕНКА. След това ще бъде задължителната ми триседмична почивка. Но подготовката ми за следващия сезон започна с последното ми бягане в Рио". Тя разкри, че все още не е решила дали ще бяга 60 през идната зима, когато е Евро 2017 в Белград.

Тя разкри, че най-голямата й мотивация са децата. "Правя го заради малчуганите, които ми казват, че искат да станат като мен, когато пораснат. Искам да дам един добър пример на всички подрастващи", каза Лалова. Тя разказа още, че е видяла само позитивни неща в Рио. "Видях и запомних само позитивните неща в Рио, а не беднотията. Рио го видях много богат и колоритен", заяви Лалова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай