Идва зрелищен драг и стънт уикенд в Дупница

Идва зрелищен драг и стънт уикенд в Дупница | StandartNews.com

Мотоклуб Biker Boys и Сдружение „България си ти!" организират Драг и Стънт уикенд в Дупница. На 1ви юни, край летище „Крайници", всички любители на високите скорости и зрелищните събития, ще имат възможност да се насладят на едно грандиозно шоу.

Стартът на събитието е в 12:00 ч., когато започва почетната обиколка на град Дупница от летището, край с. Крайници. Мощният рев на моторите ще огласи централните улици на града. В 13:30 ч. започва Драг състезанието на летището. В него могат да се включат всички желаещи, след предварително записване. Предвидени са три стартови отсечки – клас 600 кубика, клас 1000 кубика и клас Тунинг. За първите три места са подготвени финансови и материални награди. Първо място - 600 лв, второ място – 200 лв. и трето място – 100 лв. Всички състезатели, които ще участват в съревнованието, ще преминат през предварителна проба за алкохол чрез дрегер.

Непосредствено след надпреварата, ще започне и зрелищното Стънт шоу, което Българската Стънт Федерация и лично нейният председател, Даниел Кръстев, са подготвили за гостите на събора.

През целия ден за доброто настроение на публиката ще се погрижат известни диджеи, а Бобо, Печенката и Сантра ще направят грандиозен завършек на уикенда с мега концерт.

„Това е четвъртият събор, които организира мотоклуба. Работим много усилено върху подготовката, обръщаме внимание на всеки детайл, така че се надяваме всичко да се получи добре и гостите да запазят един хубав спомен от Дупница", обясни председателят на клуба Мария Григорова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай