Христо Йовов ще помага в избора за миски

Христо Йовов ще помага в избора за миски | StandartNews.com

Тази седмица в София е финалният етап от кастинга за „Мис Национален отбор" 2016. Към журито ще се включат бившият капитан и спортен директор на "Левски" Христо Йовов, както и бившият баскетболен национал и участник във „Фермата" – Симеон Найденов.

За избора на „Мис Национален отбор" волейбол, покана е отправена към треньора на националния ни отбор, Пламен Константинов. „Графикът на Пламен е доста натоварен, затова сме запазили последния ден от кастингите за избора на талисман на волейболистите и се надявам той да успее да се включи", споделя създателят на конкурса Маги Вълчанова.

За първи път в историята на „Мис национален отбор" ще има и кръг по бански, това се налага заради лиценза на „Мис Вселена", който се държи от Маги и тази година. „Няма да ни се налага да правим отделен конкурс, само променяме малко критериите и допълваме и с този елемент, който е задължителен за „Мис Вселена", допълва Маги.

Финалният етап от кастинга ще се проведе в петък, събота и неделя в София и ще бъде отворен за медии. Записването за „Мис Национален отбор" продължава. То става онлайн на уеб страницата на конкурса www.missNT.com чрез попълване на въпросник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай