09:55 ч.

24.08.16

1 мин.

2764

0

0
Грациите стъпиха и на Корковадо

Освен на бронзовия връх при ансамблите на олимпиадата в Рио българските грации успяха да изкачат и митичния хълм в парка Корковадо, където е статуята на Христос. Красавиците използваха втория от свободните си дни след края на игрите, за да стигнат до тази световна забележителност. Именно пред нея те се снимаха за спомен с вероятно най-трудно спечелените медали в тяхната история.


В четвъртък в 19,50 ч грациите си кацат в София от Рио, като на аерогарата ги очаква грандиозно посрещане.


Както "Стандарт" обяви във вторник, за да видят на живо гимнастичките на летището ще дойдат техни привърженички от цяла България. По интернет вече върви призив за грандиозно посрещане на момичетата на Ина Ананиева. Всички те ще бъдат наградени и от спонсора на федерацията по гимнастика Fibank.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент