Футболни съдии хванаха ракетите за втория турнир на НТЛ

Футболни съдии хванаха ракетите за втория турнир на НТЛ | StandartNews.com

ТК "Малееви" бе домакин на втория турнир на сингъл от календара на Националната тенис лига (НТЛ) за наградите на Juliany. Внушителните 110 тенисистите се включиха в надпреварата, сред които личаха имената на футболните съдий Таско Тасков и Георги Тодоров. И двамата достигнаха до осмина финал, където Тасков загуби от настоящия финалист Веселин Чочков, а Тодоров бе победен от Добромир Ганев.

Поради лошото време, в събота, голяма част от мачовете по програма не успяха да завършат и това усложни работата на организаторите. Наложи се в неделния ден част от мачовете да се прехвърлят на още една база – ТК „Левски-София" в Борисовата градина. За пръв път от пет годишната история на лигата се проведе вечерна сесия.

Точно в 21:45 започна последният финал от програмата – при мъжете 35+. Именно поради късният час на мача официалното награждаване на останалите победители се състоя преди този това. Ето и резултатите от изиграните финали в отделните възрастови групи: PREMIUM 18+ : Даниел Шопов – Теодор Венков 9:8 (5); Мъже 35+ : Петър Иванов – Веселин Чочков 9:2; Мъже 45+ : Габор Такач – Емил Велчев 9:4; Мъже 55+ : Слави Такев – Иван Запрянов 9:6; Жени: Елена Андонова – Стефка Бончева-Илиева 9:1. Победителите бяха наградени с купи и часовници Candino от Juliany, а за финалистите компанията-партньор на лигата предостави часовници с марка Festina. Следващият турнир от календара на НТЛ е на кортовете на ТК „Дипломат" в Горна Баня, София между 1 и 3 май.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай