Фифти Сент заложи 1,6 млн. долара за Мейуедър

Фифти Сент заложи 1,6 млн. долара за Мейуедър  | StandartNews.com

Американският рапър Къртис Джаксън - Фифти Сент обяви, че е заложил 1,6 млн. долара за победата на Флойд Мейуедър в битката му с Мани Пакиао. Изпълнителят, който е близък приятел с американския боксьор, призова и други да последват примера му, ако искат да спечелят пари. Очаква се Фифти Сент да прибере 700 хиляди долара отгоре, ако Мейуедър спечели. "Той е шампионът. Направо ще му срита задника", заяви изпълнителят.
Двубоят, с награден фонд 250 милиона долара, е насрочен за 2 май в MGM Гранд казино в Лас Вегас. Двамата боксьори са в добри отношения и преди дългоочаквания им сблъсък от пиар екипите им не се очакват удари под кръста. В социалните мрежи се появи снимка на филипинеца, на която той тренира с тениска с изобразен героя от култовата компютърна игра Пак-ман, който поглъща долар. Закачката е с прякорите на двамата съперници. Пакиао е известен с името на компютърния персонаж, докато американецът е наричан Money. Автентичността на фотоса не е изяснен, но промотирането на мача на века върви с пълна сила, след като цените за билетите за него стигнаха до 65 000 долара.
"Преди три години децата ми ме молеха да се бия с Мейуедър", призна пък световният шампион в категория до 66,7 кг Мани Пакиао.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай