Fibank награди Мирела Демирева

Fibank награди Мирела Демирева | StandartNews.com

Fibank (Първа инвестиционна банка), генерален спонсор на Българския олимпийски комитет (БОК) и основен на Българска федерация лека атлетика (БФЛА), награди днес с дизайнерско златно кюлче-медальон олимпийската вицешампионка от Рио и сребърна медалистка от Евро 2016 в скока височина Мирела Демирева за отличното й представяне през сезона.
Дизайнерското бижу е от най-висока проба инвестиционно злато със стилен дизайн от серията "icOns WAVE", която е разработена от Швейцарската рафинерия P.A.M.P.

Илона Станева, директор "Маркетинг и реклама на банката" пожела на Мирела много нови успехи и изразиха увереност, че съвсем скоро тя ще надскочи желаната от нея височина от 2 метра.

"За нас е чест и удоволствие за поредна година да си партнираме с Българска федерация лека атлетика и Български олимпийски комитет, като генерален спонсор и с радост да връчим това кюлче инвестиционно злато на Мирела. Тя ни направи много щастливи и горди с нейното представяне на олимпиадата в Рио, и преди това на Европейското в Амстердам. Пожелаваме й бъдещи успехи и напред и нагоре", заяви при награждаването Илона Станева. Тя също така припомни пред медиите, че преди 3 години Мирела се включи в благотворителния календар на Fibank. Приходите от продажбата му бяха дарени на Българската параолимпийска асоциация. От Fibank съобщиха, че Мирела Демирева е приела предизвикателството да бъде рекламно лице на специална серия нови продукти, които са насочени към младежката аудитория.

От своя страна младата надежда на българската лека атлетика Мирела Демирева изказа своята благодарност за подкрепата и оказаното й доверие от страна на Fibank, БОК и БФЛА.

"Радвам се, че Fibank е основен спонсор на нашата федерация и така пряко участва в моя успех. Щастлива съм от това което направих през това лято и се надявам скоро да преодолея 2 метра, а за игрите в Токио искам да си пожелая златен медал, обеща Мирела.

Генералният секретар на БОК г-н Белчо Горанов също пожела успех на Мирела. Той също изказа своето убеждение, че след 4 години в Токио атлетката ще ни донесе медал с още по-голяма стойност.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай