Евентуален Реванш с Мейуедър отлага отказването на Пакиао

Евентуален Реванш с Мейуедър отлага отказването на Пакиао  | StandartNews.com

Евентуалният реванш с Флойд Мейуедър може да отложи прекратяването на кариерата на Мани Пакиао. Бившият световен шампион по бокс смяташе следващият му мач да е последен в активната му кариера, но сега заяви, че би изчакал с това решение, ако има възможност отново да излезе срещу американския си съперник.

Филипинецът не се е боксирал от 2 май миналата година, когато в "Мача на века" в Лас Вегас загуби от Мейуедър в мач, който се разиграваха три световни титли в полусредна категория. Наскоро пък стана ясно, че на 9 април 2016-а Пакиао ще се изправи срещу Тимъти Брадли (САЩ).

"Исках реванш с Мейуедър още преди да се договоря за мача с Брадли. Искам да завърша 21-годишната си кариера в бокса запомнящо се. Какво може да бъде по-добре от мач с най-добрия боксьор в света?", заяви Пакиао.

"Феновете вече видяха този мач през май миналата година, но поради редица обстоятелства те се получиха това, което очакваха. Искам да довърша работата си", добави филипинецът.

Мейуедър пък вече изигра последния си мач през септември, когато би Андре Берто. Той завърши с 49 победа от 49 мача на професионалния ринг и обяви, че няма да се боксира повече. И няма да даде реванш на Пакиао.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай