18:25 ч.

13.02.18

1 мин.

0

2

0

Дафовска все още без багаж и с дрехи под наем в ПьонгЧанг

от Пламен Вълков, наш пратеник в ПьонгЧанг |

Дафовска все още без багаж и с дрехи под наем в ПьонгЧанг

Председателят на федерацията ни по биатлон Екатерина Дафовска продължава да е без багаж в ПьонгЧанг.


Куфарите на Катя са някъде по трасето София - Москва - Сеул, а тя ходи в олимпийското село с дрехи назаем. Дафовска, която е единствената ни шампионка на зимна олимпиада, се надява багажът и все пак да се появи тези дни.


Алпиецът ни Алберт Попов също имаше този проблем. Дори се наложи той да тренира по дънки. За радост обаче вече куфарите са пристигнали и Попов няма проблеми с дрехите и екипировката.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 02:57 · 15.02.2018
Федерацията едва ли има някаква вина. Това се случва навсякъде и по всяко време. Аз постоянно обвинявах френските линии и летището Дегол за закъснели и изгубени куфари, следсвие се оказа, че правят проверки на куфарите (началната точка) и не ги интересува дали ще успеят да ги качат на самолета.
Потребител · 05:37 · 14.02.2018
хубави авиолинии
eвтинки
супeр обслужванe
фeдeрацията за да нe сe набутва с пари купува трeтокласни билeти
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент