Чисора заплаши Кобрата с убийство

Чисора заплаши Кобрата с убийство | StandartNews.com

Смъртни заплахи и меле нажежиха до червено обстановката преди двубоя между Кубрат Пулев и Дерек Чисора. Срещата ще се играе в събота в Хамбург. Британецът си показа рогата на пресконференцията, както предвиди треньорът на нашия. Двамата допряха главите си за снимка, но нещата загрубяха и се счепкаха като козли. Чисора не издържа и опита с двете си ръце да повали родния боксьор на земята, като го хвана през главата. Кобрата обаче не се даде и успя да се измъкне. Гардовете веднага се намесиха и разтърваха двамата съотборници в "Зауерланд".

"Вече се разболявам от този тъпанар. Сега го дръпнаха и го спасиха. Но на ринга няма кой да го защити", побесня Кобрата. Той пусна в социалната мрежа "Туитър" клипче от спречкването. Чисора пък за пореден път се закани на Кобрата. "Това не е майтап, това е истински бой. Дойдох тук, за да го убия", изцепи колоритният британец. Кубрат реагира доста спокойно. "Това е спорт. Но трябва да съм внимателен, защото е доста справедлива игра. След пресконференцията Дерек се оправда за смъртната заплаха. "Това е просто жаргон. Мога да използвам глагола в много случаи. Да убия голяма пица или да взема едно питие и да попитам кой го е направил. Естествено, че няма да го убивам, та той има семейство", обясни Чисора. Треньорът на Кубрат Пулев - Ули Вегнер, пък предупреди Дерек да внимава иначе ще бъде посрещнат с кроше в черния дроб.

Междувременно стана ясно, че отвъд океана милиони американци ще имат възможността да гледат Кобрата и Чисора по кабелната телевизия AWE. "Ние сме във възторг, че ще имаме възможността да излъчваме този голям мач. Победителят от този двубой ще близо до нов шанс да се бие за световна титла. Двамата са гиганти в бокса, така че можем да очакваме експлозивна битка", заяви въодушевеният президент на медия Чарлс Еринг. Шефът на AWE призна, че неговата телевизия не е предавала боксов мач от подобна висота. Шансът се откри, след като ESPN няма възможността да излъчва двубоя. Най-голямата спортна телевизия в Америка е заета с предаването на друг мач по това време.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай