00:55 ч.

12.08.17

1 мин.

0

1

0
Болт се контузи на прощаване

Драма беляза последният старт в атлетиката на Юсеин Болт. Светкавицата бяга последен пост в щафетата 4 х100 на Ямайка. 20 метра следа като пое към финала Болт се хвана за левия крак и постепенно спря за ужас на 56 600 зрители на Олимпийския стадион и поне милиард пред телевизионните екрани.


За огромна радост на англичаните техният квартет би САЩ, а трети са японците. Болт напусна куцайки стадиона под бурните овации на публиката, която освирка Джъстин Гатлин при представянето на щафетата на САЩ. При дамите на 4 х100 м първи са Щатите пред Великобритания и Ямайка.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 09:59 · 13.08.2017
рeдакторът e много много тъп нeграмотник
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент