Болт разпусна със сексмаратон

Болт разпусна със сексмаратон | StandartNews.com

След като записа третото си стопроцентово успешно участие на олимпийски игри, Юсеин Болт изживя и може би най-дивата седмица в състезателната си кариера. Само че "в личен план". Спринтьорът от Ямайка, който добави още три олимпийски титли в колекцията си, реши да разпусне като за последно. В разстояние на няколко дни ямайският лекоатлет живя като бонвиван, обграден от непрекъснато сменящ се дамски антураж. Сборното място е било едно и също - хотелът в Лондон, в който беше отседнал за седмица.

"Покажи ми твоите цици и ще ти покажа моите медали" е била дежурната реплика на Болт към мацките, които през последните дни минаха през стаята му, а вероятно и не само през нея. И се оказа, че е имало доста желаещи да откликнат на призива му. Болт е подреждал мераклийките като на подиум, и им е връчвал съответно златен, сребърен и бронзов медал. Когато една от тях попитала кой е дошъл пръв, той се пошегувал: "Всичко това е злато, тук не е място за загубеняци." Според очевидец, една от нощите той е завел в хотелската си стая 6 красавици.

"Юсеин си отживя в нощен клуб "Тайп" и през цялото време беше в закачливо настроение, разкри източник, запознат с делата му през последните дни и цитиран от "Сън". - Първоначално всички се развличаха спокойно, но той започна да сипе комплименти към някои от дамите и провокира две от тях да си пробват с късмета с него и с приятеля му. После той извади и подреди медалите си на фона на музиката, която се носеше от неговия айфон, смееше се и се държеше, сякаш е в Рио."

Болт пристигна в Лондон в понеделник, веднага след закриването на игрите, заедно с двама състезатели - негови приятели и техни приятелки от Ямайка. Същата вечер изкара в "Сирк льо Соар" и е бил забелязан в 6 часа сутринта да се опитва да се добере с момичетата до хотелската си стая, струваща 500 лири на вечер (585 евро). На следващата вечер беше в клуб "Тайп", в компанията на медицинската стажантка Ерика Карвальо, с която танцуваше страстни танци, като с движенията си наподобяваше сексуален акт, и й показваше медалите си. В сряда пръсна 9000 лири (10 500 евро) за напитки в друг нощен клуб - "Либъртин", където влезе и в ролята на диджей. В друга от вечерите пък сметката му набъбнала до 11 700 евро, твърди "Мирър". След еднодневна почивка, в петък той отново пое към клубовете в "Уест Енд" в компанията на негова сънародничка. "Дошъл съм тук, за да спя през деня и да купонясвам през нощта, откровено заяви Болт. - За мен в момента Лондон е най-готиният град."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай