БОК подкрепи кампанията „Пожелай успех на българските олимпийци"

БОК подкрепи кампанията „Пожелай успех на българските олимпийци" | StandartNews.com

Кампанията „Пожелай успех на българските олимпийци" бе официално открита днес с кратка церемония в Кино Арена Младост, съобщава www.bgolympic.org. Инициативата има за цел да свърже феновете с българските спортисти. Тя организира с подкрепата на Българския олимпийски комитет и чрез нея всички посетители на четирите Кина Арена в столицата ще имат възможност да отправят своите сърдечни пожелания към българската олимпийска делегация на специално инсталирани на входовете стени.

Кампанията беше официално открита на церемония от Белчо Горанов, генерален секретар на Българския олимпийски комитет. „Отново сме заедно с посланията, които стигат до нашите представители на Игрите в Рио. Една прекрасна кампания, която със сигурност ще вдъхне още кураж, увереност и подкрепа от нацията за българските спортисти. Благодаря на VISA за чудесната инициатива и на Йордан Йовчев, който горещо я подкрепя. Нека пожелаем успех и много хубави дни на нашите представители на Игрите в Рио, да бъдат здрави, спокойни, целеустремени, да носят с гордост националните екипи и дано да покажат своя максимум точно по време на Олимпиадата. Желая им също така да се върнат с чувство на добре свършена работа," заяви Белчо Горанов.

Сред гостите на събитието бяха прославеният олимпийски медалист Йордан Йовчев и Красимира Райчева, мениджър на Visa в България. „Кампанията отправя силни послания към нашите олимпийци, които са в синхрон със стила на инициаторите - да са бързи, гъвкави, силни, успешни. Нека пожелаем успех на нашите в Рио. Аз ще бъда сега в друго амплоа, като тв водещ, което е ново предизвикателство за мен. Сигурен съм, че всички олимпийци са добре подготвени, нека ги подкрепим за изявите им в Рио," каза Йордан Йовчев.

"За нас е чест да бъдем част от този празник на младостта, дръзновението и триумфа на човешкия дух. Visa е световен спонсор на олимпийските игри вече 30 години - още от 1986 г. и като дългогодишен партньор на Олимпиадата ние се присъединяваме към пожеланията към нашите олимпийци и им желаем от сърце кураж и нови рекорди," каза Красимира Райчева, мениджър на Visa в България. В края на церемонията присъстващите първи написаха своите послания на стената.

Пожеланията към българската делегация, която заминава за Рио де Жанейро, ще бъдат събирани в кина Арена Младост, Арена Запад, The Mall и Bulgaria Mall в периода от днес до четвъртък от 13 до 21 ч. Най-вълнуващите от тях ще бъдат събрани на постер, който ще бъде връчен на представители на българските олимпийци при заминаването им за Рио де Жанейро, които ще го отнесат при българската делегация в олимпийското село.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай