Андреа: Кличко имал връзка с мениджъра си

Андреа: Кличко имал връзка с мениджъра си | StandartNews.com

Кубрат е любовта на живота ми, сподели певицата

"Бях свидетел на много задкулисни игри около мача на Кубрат Пулев с Владимир Кличко, които ме възмутиха и ме погнусиха. Не само отказа на украинеца да даде допинг или историята с ръкавиците. Цялата тази помиярщина. Смея да твърдя, че тук не ставаше дума за боксов мач, а за много пари и хора, които по някакъв начин се опитаха да ги запазят. Говори се в боксовите среди, че е имал бисексуални отношения с бившия си мениджър Бернд Бьонте. Казвам това, което съм чула. Защо трябва да го премълчавам", това заяви пред Нова телевизия гаджето на Кобрата Андреа.

Фолк дивата за пореден път разкри, че двамата с Кубрат са готови за брак. Боксовата ни звезда пък е любовта на живота й. "Мисля, че няма второ мнение по въпроса. Толкова години сме заедно очевидно е той", заяви певицата. Та допълни, че е твърде срамежлива на тема секс. Когато са заедно двамата не обсъждат бокса и музиката.

"Аз му говоря за някоя интересна книга. Понякога съм обсебена от исторически романи, завоеватели и истории на различни държави и култури. Постоянно го занимавам с тези неща. Пък той много следи новините и се интересува от всички национални проблеми. Имала съм моменти, в които съм се предавала. Кубрат е бил до мен и ми е давал стимул. Той е човек, който никога не е спирал да вярва в България. Карал ме е да спра да се обвинявам за някой неща, които се случват тук", сподели още Андреа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай