Ананиева: Бях сигурна в медала

Ананиева: Бях сигурна в медала | StandartNews.com

"Очаквах момичетата да играят без грешки, бях сигурна, че ще вземат медал". Това заяви пред Нова тв треньорът на ансамбълът ни по художествена гимнастика Ина Ананиева по повод бронзовия медал, който завоюваха нейните момичета.

"Вчера квалификацията беше много тежка" обясни тя.

"Много ми се искаше те да завършат така своята кариера, защото много го заслужаваха. Това е един изключителен отбор. От тук нататък момичетата се отказват и всяка ще продължи по пътя, който избере", допълни Ананиева.

Вижте повече от видеото на Нова тв:

"Скъпи българи!!!! Благодаря ви!!! Благодаря ви за огромната любов, подкрепа и вяра през всичките години с този отбор- епоха! Толкова съм щастлива, че тези момичета получиха това щастие... Толкова много го заслужаваха... Толкова съм щастлива, че ви подарихме тази радост.... Благодаря за огромната ви любов, която ни даде вяра и сили, която ни даде крила! Гордея се с цялата си същност, че съм българка! Поклон пред вашата любов и подкрепа! Обичам ви с цялата си душа и всяка своя клетка!", написа Илиана Раева във Фейсбук снощи и публикува клипове от закриването на олимпиадата.

Повече за успеха на ансамбъла четете ТУК.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай