30 голфъри в битка под Пирин

30 голфъри в битка под Пирин | StandartNews.com

Над 30 участници показаха умения със стика на първия за сезона голф турнир „Pro Shop Golf Cup" в подножието на Пирин планина. Състезанието се проведе със специалното съдействие на дългогодишния партнор на „Пирин Голф и Кънтри Клуб" – „Chervo".

Това е една от най-известната и доказана голф марка за дрехи и аксесоари в света. Голфърите получиха подаръци - тениски, чадъри, шапки и колани на марката. Турнирът се проведе в събота ту под жарките лъчи на слънцето, ту под силния дъжд. Участниците играха Индивидуален стейбълфорд на 18 дупки, разделени в две дивизии, на корс Б, което е съчетание от Шампионското игрище Ян Узнам и Пирин Пайн корс.

На първо място в дивизия А се класира младата надежда на голфа – Борислав Крачанов, който е възпитаник на детската школа в голф клуба. Второто място бе отредено за Владимир Михайлов, а на трето място се нареди Пламен Мицански.

Класирането в Б дивизия спечели Бойка Мицанска. Втори остана Ангел Илиев, следван от Боян Костов. Специалните награди за ''Най-близо до дупката'' и ''Най- дълъг удар'' спечелиха съответно Пламен Мицански и Илиан Илиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай