"Албена къп" дава 20 000 лв. награден фонд за 3 вида спорт

"Албена къп" дава 20 000 лв. награден фонд за 3 вида спорт | StandartNews.com

Добрич. По повод 45-годишния си юбилей курортът Албена ще е домакин на спортни състезания, за които едноименното дружество е осигурило награден фонд от 20 хил. лв., съобщиха от туристическата компания.

За разлика от досега тази година за първи път освен аматьорски турнир по минифутбол ще се проведат и турнири по баскетбол 3 на 3 и тенис на маса. Всеки участник в спортните прояви ще получи рекламен спортен екип от организаторите. Общият награден фонд ще бъде разпределен между спортовете по следния начин - мини футбол – 12 000 лв., тенис на маса – 4 500 лв., баскетбол 3 на 3 – 3 500 лв.

За всички, които искат да съчетаят спорт и отдих е осигурено настаняване в хотели 3 и 4 звезди на база ол-инклузив на преференциални цени. От дружеството припомнят, че в миналогодишното издание на Albena cup са участвали над 35 отбора от цяла България, които играха футбол на високо ниво.

Тази година в дисциплината Баскетбол 3 на 3 могат да участват и бивши професионални състезатели.Състезанията ще се провеждат на специална настилка за Баскетбол 3 на 3. Освен състезателите от преференциалните цени за настаняване могат да се ползват и техни придружители - треньори, водачи, семейства, приятели, фенове. Всеки отбор - участник или придружител може да заяви допълнителни дни за настаняване непосредствено преди или след завършването на турнира по същите преференциални цени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай