Звезди от САЩ'94 откриват финалите на Kamenitza Фен Купа

Звезди от САЩ'94 откриват финалите на Kamenitza Фен Купа | StandartNews.com

Обновеният стадион „Ивайло" във Велико Търново приема през уикенда националните финали на най-големия футболен турнир за приятелите от квартала - Kamenitza Фен Купа 2015. Турнирът ще бъде открит в присъствието на кмета на старата столица Даниел Панов и четири звезди от САЩ'94, начело с домакина на събитието – Трифон Иванов. Освен „железния" защитник, успех на финалистите ще пожелаят и неговите съотборници Бончо Генчев, Златко Янков и Илиян Киряков.

Официалното откриване ще започне в 11:00 часа в събота. По време на церемонията футболните легенди ще изтеглят жребия за финалите и ще разпределят претендентите в 3 групи по 4 отбора. Веднага след това Бончо Генчев ще се изяви като капитан на сборен отбор от ветерани на „Етър", в демонстративен мач по случай старта на финалите. Техен опонент ще бъде тимът на Kamenitza, менажиран от Трифон Иванов.

12-те тима от приятели, достигнали до заключителния етап на надпреварата, ще имат много голям стимул за победа. Освен че ще играят пред погледа на 4 футболисти от най-силния национален отбор в историята на българския футбол, те ще се борят за голямата награда, която очаква националните шампиони – приключение зад кулисите на „Камп Ноу", предвождано от легендата Христо Стоичков.

В кратките почивки между дербитата организаторите и партньорите на Kamenitza Фен Купа ще провеждат на терен множество забавни игри и активации. Наградите от тях варират от вратарска свирка и карти за игра, до смартфон, таблет, спа-уикенд за двама в Банско и 365 литра Kamenitza за споделяне с приятели. В 15:10 часа в събота ще се проведе и специален кръг на играта „Точен шут" само за представители на медиите. Наградата за най-точния сред журналистите и операторите е оригинална футболна фланелка на националния отбор на България.

Още една такава фланелка, подписана от Трифон Иванов, ще бъде подарена на един от посетителите чрез специална томбола. Всички пълнолетни фенове ще могат да се запишат и в томболите за оригинална фланелка на „Астън Вила" с автографи от целия звезден отбор на клуба и синя фланелка на Kamenitza Фен Купа, разписана от Георги Иванов -Гонзо, Даниел Боримиров, Станислав Ангелов и Димитър Телкийски. Желаещите могат да заявят участието си на място и през двата дни на надпреварата. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени в 12:00 часа в неделя, непосредствено преди финалния мач, който стартира в 12:30 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай