Звезда на „Лудогорец": Отличници сме

Звезда на „Лудогорец": Отличници сме | StandartNews.com

Справяме се отлично. Спечелихме 12 от 14 мача. Това заяви звездата на "Лудогорец" Клаудиу Кешеру. "Можеше да имаме и по-голяма преднина, но трябва да имаме предвид "Левски" и да ги поздравим за представянето. Те са единственият отбор, който успя да ни победи", изтъкна нападателят на българския шампион. "Ние в никакъв случай не подценяваме съперниците в първенството. Трябва да си свършим работата и да завършим първи", амбициран е румънецът. „Факт е, че обстоятелствата са такива, че почти не тренираме, защото имаме мачове през три дни", добави Кешеру.

Той даде висока оценка на съотборниците си за представянето им срещу „Базел". Според него „орлите" са изключително доволи от представянето си в сезона до този момент. „Уважаваме конкурентите, но и себе си. Ние сме тук, за да успеем и да спечелим. Дори и да не се разпиша, треньорът трябва да е доволен от моето представяне. Важно е да бъда на ниво винаги и да помагам за успеха на отбора. Чувствам се като у дома си. В началото ми бе малко по-трудно", навлезе нападателят в емоционални подробности.

Междувременно, от ръководството на „Лудогорец" съобщиха, че билетите за домакинството на „Левски" в сряда от 17,30 ч., вече се продават на клубната база в Разград. В деня на срещата ще работят и касите на стадиона. Гишетата отварят в 15,00 ч. Цената за централната трибуна са 15 лева, за сектор "А" и "А1" - 10, а за трибуна "Моци" - 8. Италианският халф на ПСЖ Марко Верати няма да играе срещу "Лудогорец" на 6 декември в Шампионската лига. Той ще бъде наказан за мача с разградските орли, след като получи жълт картон при 2:2 срещу „Арсенал" в сряда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай