Златински: Добре съм

Златински: Добре съм | StandartNews.com

"Базел" иска допълнителен терен, няма претенция за манджата

Халфът на "Лудогорец" Христо Златински се чувства добре след тежката катастрофа по пътя Русе - Разград. "Не мога да коментирам. Добре съм, семейството ми също. Това е", бяха единствените думи на Златински, след като "Стандарт" го потърси за коментар. Както е известно, Христо, бременната му съпруга Ваня и четиригодишната им дъщеря Елия, бяха в "БМВ Х5", когато в тях се заби челно "ФИАТ Мареа", опитващ да избегне удар с камион.

Феновете и ръководството на бившият круб на Златински "Локо" (Пд) му оказаха морална подкрепа "Пожелаваме бързо и безпроблемно оздравяване на всички пострадали в инцидента. Дръж се Ицо, важно е, че най-лошото не се случи, вярваме, че силен мъж и човек като теб ще се пребори и с това препятствие в живота!", пише в сайта на "смърфовете".

Все още не е ясно дали Златински ще може да попадне в групата за мача от Шампионската лига срещу "Базел". Швейцарците пък не са заявили специален готвач за престоя си в София. Това разкри в интервю за "Пик", изпълнителният директор Ангел Петричев.

"При тях също организацията е на високо равнище. Не знам дали ще водят готвач със себе си или ще се доверят на българската кухня и виртуозите, които работят в Гранд Хотел "София", където те ще отседнат. Имат само изисквания за младежкия си тим, който ще играе на "Георги Аспарухов". Желанието им е младите таланти на "Базел" да имат един терен повече за тренировка. Няма проблем, той ще им бъде осигурен", добави Петричев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай