Жалко: Война за наследството на Трифон Иванов

Жалко: Война за наследството на Трифон Иванов | StandartNews.com

Не мога да спра свинщините, ядосва се щерката Галина

Какво става с имотите на Тати и колата му, алармира чрез "Фейсбук" втората дъщеря на Трифон Иванов Галина. На 11 март тя обяви, че апартаментът на легендата е бил обявен за продан и подкрепя твърдението си с офертата от сайт за недвижимо имущество. Става въпрос за четиристаен апартамент в "Зона Б" във Велико Търново. Цената му е определена на 90 000 евро. Заявката е направена на 7 март.

"19 дни след погребението му! Неговият апартамент вече се продава. Простете, неговият, който се оказа, че по документи бил на друг. Не е наш, на децата му, нито на негов роднина. Собственик е майката на любимата му. Добре дошли всички в моя нов живот", пише Галина, която живее със съпруга си и децата си в Германия.

В неделя следва нов пост, още по-скандален. Галина скочи, че реакцията й е предизвикала ответна: "Два дни след публикацията за апартамента е премахнато бебешкото шишенце на дъщеря ми от гроба на Тати заедно със свещта до него". С това явно чашата е преляла, защото следва нова атака към Валя, с която Иванов живя през последните години. Вчера дъщерята пита с какво право Валя се движи с колата на покойника. За целта публикува снимка на джипа му с емблематичния номер 3333 в движение. "Разстоянието и "законите" в България не ми позволяват, към днешна дата, аз като негова ДЪЩЕРЯ да направя нещо, за да предотвратя подобни "свинщини"! СВОБОДАТА, която имам в това виртуално пространство обаче, ми позволява, дори на 2000 км от Велико Търново, да ви разкажа всичко това и ако НИКОЙ от органите на реда няма "правомощията" да направи запор на каквото и да било, нещо, което е било собственост на ТАТИ, то поне всички да знаете за какъв "ЧОВЕК" говоря!", ядоса се за пореден път Галина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай