Здрав бой си теглиха в юношеската група

Здрав бой си теглиха в юношеската група | StandartNews.com

Страхотен екшън, масово меле между зрители и играчи и прекратен мач. Това не е описание на двубой в долните дивизии, а на срещата "Локо" (Пд) - ЦСКА в Елитната юношеска група до 17 години. На помощното игрище на "Лаута" се стигнало до меле в 74-ата минута. Тогава вратарят на "армейците" Даниел Наумов и нападателят на "смърфовете" Георги Чукалов се спречкали. Последвало нахлуване на фенове, които бутнали и наритали зверски Наумов. Причината - според тях стражът е ударил главичка на Чукалов от "Локо". "Даниел Наумов удари Чукалов абсолютно непредизвикано. След това отвърна на хора от публиката, която бе зад вратата и му подвикваше. Оттам тръгна всичко. След това вече не мога да кажа кой кого е удрял, аз бях далеч, а в суматохата тръгнах да си пазя децата", обясни треньорът на пловдивчани Иван Петров. Колегата му Галин Иванов пък заяви: "Нямам думи просто. Тези хора от публиката псуваха и обиждаха моите футболисти през цялата среща. Това не е нормално. Да, блъснах човека, който риташе Дани. Да го оставя ли?! Тези момчета са ми като синове". Очаква се БФС да присъди сурови наказания.

ВЕСТИ

Вратар свали 5 кила

и даде заявка за титулярно място в "Левски". Македонецът Кристиян Наумовски показа стегната фигура при успеха 1:0 срещу "Литекс" в първенството на дублиращата група. По същото време на "Герена" тренираше "Лудогорец" и пристигнаха румънски журналисти. Те се изненадаха, че доскорошният страж на "Динамо" (Букурещ) е изпаднал до втория състав на "сините".

"Морето" не събра 18 играчи

за гостуването на "Левски" в петък. Варненци идват без контузените Сталев и Дани Георгиев. Готов обаче е Миро Манолов. Така новият треньор Кольо Спасов повежда 17 футболисти към "Герена".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай