Юноши вдигнаха кръвното на Гонзо

Юноши вдигнаха кръвното на Гонзо | StandartNews.com

Дерби при юношите вдигна кръвното на Георги Иванов. Спортният директор на "Левски" взе мерника на набор 99. Повод за това стана загубата от "Литекс" с 1:2 вчера. Гонзо не можа да се примири с представянето на талантите. Той дори на два пъти пробва да си тръгне, за да не гледа повече постната им продукция, но все се връщаше с надеждата, че нещо може да се промени. Уви, това не стана. Иванов се прибра бесен в съблекалнята на стадион "Георги Аспарухов" и се очаква да има последствия за треньорите. Треньорът Стойчо Стоев също бе разочарован от представянето на бъдещите играчи за "Левски".

В същото време Сектор "Б" излезе с декларация, с която прикани шефовете на тима да стопират реформата за "А" група. Те не искат ЦСКА и "Литекс" да се върнат там по втория начин. Според привържениците на "сините" от Тръста, НКП и "Сини сърца" "армейците" и "оранжевите" трябва да си изтърпят последствията за действията. "Едните правят явен опит да спестят данъци и други задължения, а "Литекс" под диктовката на своите собственици разруши първенството и предреши по административен път битката за титлата", твърдят в декларацията си феновете.
Както е известно, Иво Тонев от името на ръководството на "Левски" обяви на събранието в хотел "Маринела", че иска още една среща между клубовете, за да се уточнят всички наболели въпроси около футбола у нас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай