Йорданеску изрева: На "Армията" не може да се работи

Йорданеску изрева:  На "Армията" не може да се работи | StandartNews.com

Едуард Йорданеску коментира отдалеч - пред румънските медии раздялата си с ЦСКА. 38-годишният специалист изрева, че е бил подлаган на огромен натиск от първия си ден на "Армията". "Нещата са прости. Дойдох в много трудна ситуация. От първия ден имах подкрепата на собствениците, но имаше хора, които бяха против мен. Явно е трудно да се приеме един румънец на 38 години да води клуб като ЦСКА. Бях единственият чуждестранен треньор в първенството, имаше натиск от медиите. Беше много трудно да се работи в такава обстановка, направо невъзможно", каза Йорданеску пред "DigiSport". "Попаднах в преходен период за клуба. Имах две групи играчи от два отбора - ЦСКА и "Литекс". Повечето имат качества, много от тях са млади, но беше трудно да печелим мачовете и да се борим за титлата. На мен ми поставиха за цел влизане в тройката", каза още Йорданеску, който заяви, че се маха от "Армията" след 1:1 с "Верея" в София. А след този мач шефовете на "червените" ще трябва да платят 4300 лева за нерегламентирана употреба на факли и димки, за използване на бомбички и хвърляне на предмети от трибуните.

В същото време стана ясно, че и футболистите ще го отнесат допълнително. Първо, след мача с "Верея" те бяха пратени да бият шутове към вратата от Гриша Ганчев. А вероятно няма и да получат полагащите им се премии за равенството с "Левски" (1:1) и победата над "Монтана" (2:0) в Ловеч.

Белчев се точи за 4 победи

Временният треньор на ЦСКА Стамен Белчев се надъха за четири поредни победи. Вчера той каза това пред клубния сайт на "армейците". "Остават ни четири мача. Очаквам четири победи, защото разполагаме с едни от най-добрите футболисти в България. Естествено, че искам да променя някои неща. Със сигурност ще има корекции и в състава. Най-малкото ситуацията с контузените футболисти налага това", каза Белчев. Според наследника на Едуард Йорданеску футболистите са затормозени психически. "Личи си, че играчите са добре тренирани. Ще работим най-вече върху психиката за предстоящите мачове", добави той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай