Вуцов първи хвърли камък по Петев

Вуцов първи хвърли камък по Петев | StandartNews.com

Сладките дни за Ивайло Петев като селекционер на националния отбор приключиха. Първата атака към него дойде от Иван Вуцов. Бившият футболист, треньор и ръководител в БФС получи златна топка за заслугите си по повод юбилея си - 75 години.

"Не може националният отбор да постави треньор като това момче - Петев. Какво е той, какво е направил, къде е учил. Аз мисля, че има много по...Как ще го гледат този треньор сега? Ще излезе някой играч и ще му каже: Айде, бягай оттук, нали те познавам как те съблякоха в "Левски" по гащета и фланелка, а ти сега ще ме учиш". Извинявам, се, не го подценявам, може да стане най-добрият, но не е той човекът, който може да доведе това, което чакат хилядите любители на футбола", отсече Вуцов.

Младежите бият пред Ивайло

Нова победа записаха младежките национали, откакто са на първи лагер под ръководството на Антони Здравков. Талантите наказаха 2:0 "Славия", два дни по-рано удариха 3:1 "Вихрен".

Срещата с "белите" привлече в Сандански Ивайло Петев както и около 200 запалянковци. И двете попадения обаче паднаха след почивката. Първо Рахим се разписа от фаул в 54-ата минута, а десет минути по-късно Божилов оформи крайното 2:0.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай