Вратарски гафове на "Черно море" - "Локо" ГО

Вратарски гафове на "Черно море" - "Локо" ГО | StandartNews.com

"Черно море" и "Локо" ГО завършиха 1:1 в първия мач от 16-я кръг на Първа лига, като основна заслуга за двете попадения в мача имаха двамата вратари. През първата част Коварж се замота с топката в крака и Джоман и гостите откри. През второто полувреме Николай Банков от "Локо" пък предизвика двоен удар за "моряците" след като дълго време държа топката в ръце в наказателното си поле. И после Траянов изравни.

"Първо метереологичните условия не позволяваха да се играе футбол. През първото полувреме имаше вятър срещу нас, "Локо" ни пресираше и не можехме да изнасяме топката. През второто полувреме използвахме вятъра. Нашият отбор нямаше друг шанс освен да излезе напред и да създава положения. Пак имаше дискусионни ситуации, според мен и дузпа, но няма да коментирам съдийството", обяви треньорът на "моряците" Георги Иванов.

Колегата му Иван Колев похвали своите. "Беше много труден мач и отново разделихме нашата игра на две полувремена. През второто не можахме да се ориентираме към промените, които направиха "Черно море" и първите 10-15 минути имаше малко хаос в играта ни. За съжаление тогава ни изравниха", добави Колев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай