Вратар закопа ЦСКА на "Тича"

Вратар закопа ЦСКА на "Тича" | StandartNews.com

"Черно море" плаче за дузпа, Стойчо от късмета

Варна. "Черно море" и ЦСКА извъртяха 1:1 във Варна. Така "армейците" не успяха да развалят черната си серия на "Тича", където не познават вкуса на победата от 2008 година. Фелипе даде преднина на "червените" с мощна тупалка отдалеч в 32-ата минута.

Малко преди това "моряците" поискаха дузпа. Топката удари в ръката хърватина Тончи Кукоч, но реферът Никола Попов не посочи бялата точка. През втората част двата тима предложиха здрава битка. В 84-ата минута вратарят на ЦСКА Якуб Дивиш сгреши фатално. Чехът се размина с една наглед лесна топка и за Живко Петков остана да отбележи в опразнената врата. Така ЦСКА остана на върха в "А" група, но само с 2 точки пред "Лудогорец" и три дистанция от "Ботев". Точката пък извади варненци от зоната на изпадащите. "Вкараха ни нелеп гол от нищото. Контролирахме мача, но през втората част съдията накъса играта и свиреше всяка спорна ситуация за "Черно море".

Въпреки всичко се вижда, че нашата игра търпи положително развитие. Не съм изненадан, че бележим често попадения извън наказателното поле, защото работим усилено в тренировките", заяви след двубоя намръщеният треньор на ЦСКА Стойчо Младенов. Във Варна пък се надяват да си решат проблемите в атака с ново попълнение. От вчера на проби в "Черно море" пристигна нападателят от африканската страна Чад - Санаа Алтама.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай