VIVACOM раздава 50 билета за мача с Франция

VIVACOM раздава 50 билета за мача с Франция | StandartNews.com

Специално за всички футболни фенове VIVACOM ще осигури 50 билета за мача България-Франция, който ще се играе на 7-ми октомври на Националния стадион „Васил Левски". Всеки клиент на телекома, който активира нова услуга, допълни или поднови съществуваща такава в периода 27.09-03.10, участва в томболата за спечелване на един от 50-те билета в Сектор Б.

Победителите от играта на VIVACOM ще имат възможността да подкрепят „лъвовете" в последната им битка за тази година от квалификациите за Световното първенство срещу „петлите" от Франция.

Печелившите ще бъдат изтеглени на 4-ти октомври, след което представител на VIVACOM ще се свърже с тях за получаването на наградата.

На мача са добре дошли и всички деца в новооткрития VIVACOM семеен сектор. Направен специално да отговаря за техните нужди, фамилният сектор притежава удобни седалки, отделен вход и тоалетна, а при влизане симпатично лъвче посреща семействата. Така семействата ще подарят на децата си незабравими емоции и ще усетят заедно на живо магията на футбола. Детският билет е на символичната стойност от 2 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай