Витоша Бистрица победи Верея и вече има три спечелени мача

Снимка: vitoshafc.bg

Витоша Бистрица победи Верея и вече има три спечелени мача | StandartNews.com

Верея от Стара Загора продължава да бъде без отбелязан гол след изиграването на първите пет кръга в Първа професионална лига, след като загуби с 0:1 като домакин на Витоша Бистрица.

Идването на новия треньор Небойша Лекич в старозагорския тим не промени облика му спрямо предходните четири срещи и тимът допусна четвърта поредна загуба, която стана факт след гол на Стефан Христов в 88-мата минута.

В същото време възходът в представянето на Витоша спрямо предния сезон е очевиден и със спечелената точка "тигрите" излязоха на шесто място в класирането със 9 точки. Верея е на последната 14-а позиция с едва 1 точка.

Срещата на "Трейс Арена" не предложи особено интересни моменти и едва ли задоволи високите очаквания на публика и телевизионни зрители. През първото полувреме най-добрият шанс в мача се откри пред гостите от Бистрица, които можеха да реализират в 33-тата минута. Наско Милев центрира меко от границата на наказателното поле към влизащия на скорост Ивайло Лазаров, но неговият удар с глава се отби от напречната греда.

Във втората част на мача Витоша отново бе по-активният тим и след няколко пропуска пред вратата на Георги Георгиев се стигна до 88-мата минута. Тогава Стефан Христов бе изведен от дълбочина и с удар от малък ъгъл вкара единствения гол в мача, с който донесе третата победа на Витоша от началото на сезона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай