Вирус стряска "сините" преди мача с "Литекс"

Вирус стряска "сините" преди мача с "Литекс" | StandartNews.com

Георги Иванов успя да подобри играта на "Левски", но сега се изправи пред нов проблем. "Сините" са под карантина заради вирус. В сряда грип повали Аймен Белаид. На "Герена" се надяват, че той ще успее да се излекува до гостуването на "Литекс". Проблеми с болестта имаше и самият Гонзо. Изпълнителният директор обаче се пребори с нея и бе на линия за тренировките, които бяха подновени във вторник.

В четвъртък или петък "сините" очакват развръзка около Валери Божинов. В сряда нападателят спря тренировките с "Уест Хям". Причината за това е решението на Сам Алардайс да даде един ден почивка на "чуковете". В Англия обявиха, че Валери в миналото е бил смятан за играч от ранга на Уейн Рууни и смятат, че той ще получи договор до лятото на "Ъптън парк".

В сряда "сините" се разделиха с още един кадър. Пресаташето Кирил Лулев се сбогува с играчите, след като реши да се завърне към журналистиката.

"Левски" благодари на феновете

за подкрепата. Клубът обяви, че от началото на юбилейната година е регистрирал продажба на атрибути за запалянковци, каквато не е имало в предходните взети заедно. От "Герена" разкриха, че новата колекция също ще продължи да се харчи като топъл хляб.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай