"Вихрен" посреща ЦСКА на "Уембли"

"Вихрен" посреща ЦСКА на "Уембли" | StandartNews.com

Шефът "Бела" набива канчета заради "армейците"

"Вихрен" са готови да играят с ЦСКА на "Уембли". Това обяви председателят на УС Васил Жечев пред "ТВ 7". Ректорът на Колежа по туризъм в Благоевград коментира идеята "армейците" да играят част от гостуванията си в Югозападната "В" група в Борисовата градина заради съображения за сигурност. "Приемаме за Лондон. Готов съм. Заминаваме с 300 фенове, ако трябва ще пътуваме и с канута. Как ги мислят тези неща? Ще ги посрещнем добре. С полиция и вино. Не се притесняваме, че идва ЦСКА. Нямаме респект към никой. Уважаваме ги, но сме били и ние в "А" група", допълни Жечев, който се прочу преди години с одата за Иван Славков, която написа като шеф на съдиите.

В Петрич също обявиха, че няма да правят метани на "армейците". Президентът на тима д-р Христо Мазнейков обяви, че гони футболистите, които се страхуват от ЦСКА или пък не се напъват срещу "червените". ""Ще бъда безкомпромисен към тези, които имат помисли да участват в задкулисни игри срещу противниковите отбори. Предстоят ни много култови мачове срещу отбори като ЦСКА, "Локомотив" (София), "Миньор" (Перник), "Марек" и други, ако искаме за нашият отбор да се заговори, както беше преди години, трябва всички да се раздават докрай и да показват на терена петрички дух", заяви шефът на болницата св. "София" в столицата.

Самир умува за "армейците"

Халфът Самир Аясс ще се превърне в поредния играч, който се завръща в ЦСКА. За целта той разтрогна днес договора си с "Берое" по взаимно съгласие. Футболистът отпадна от сметките треньора Петър Хубчев за новия сезон, въпреки че бе обвързан с вицешампионите до лятото на 2016 г. Индикация за раздялата бе дадена, след като Аясс не попадна в групата за гостуването на "Берое" срещу "Атлантас" в Лига Европа. Той имал още две предложение освен това на ЦСКА и не бързал.

За сметка на това твърдо "не" на "армейците" каза Янаки Смирнов. Нападателят подписа с "Лудогорец" и ще рита във втория тим на "орлите", който ще се състезава в "Б" група.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай