Венци пак поиска платен тв канал

Венци пак поиска платен тв канал | StandartNews.com

Останах, защото обичам ЦСКА, обяви Карачанаков

Омръзна ми да повтарям едно и също, без платен телевизионен канал за футбола в България няма да стане, каза босът на "Славия" Венци Стефанов пред "Стандарт". Повод за изказването бе фактът, че ТВ7 няма да излъчва дербито на 3-я кръг между "Славия" и ЦСКА. Вместо двубоя между втория и първия по телевизията ще се излъчи заложеният в предварителната програма двубой между "Литекс" и "Берое".

"Хората, които твърдят, че мачът няма да се дава, защото съдиите ще режат ЦСКА, са идиоти, олигофрени. Аз не помня мач, в който някой рефер да е ощетил "червените" срещу "Славия". Това няма да се случи и сега", сподели Венци. Той добави, че вярва в успеха на ЦСКА. "Мач като мач. Не трябва да се създава напрежение с премии и пари. Ние си имаме правилник. Този двубой не е по-различен", сподели още Стефанов. Тя добави, че селекцията в "Славия" е отворен процес, но Милен Радуканов има тежката дума.

Героят на ЦСКА от дербито с "Левски" Антон Карачанаков разкри, че нито за момент не му е минало през главата да напусне въпреки трудностите, които изпитваше клубът в последната година. "Аз обичам ЦСКА и затова останах, докато други си тръгнаха. Те си имат свои причини, аз съм тук", каза крилото. Той коментира и попадението си срещу "сините": "Тренирам доста свободни удари. Пробвам от всякакви позиции и понякога се получава. След гола в първия момент не знаех какво се е случило, едва на другия ден осъзнах".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай