Вдовица на Бенкса взриви Пловдив

Вдовица на Бенкса взриви Пловдив | StandartNews.com

Маруся иска всичко, ще продава "Златната обувка"

Жестоката война за наследството на Георги Славков започна вчера в съда в Пловдив, научи "Стандарт". Маруся, от която покойният футболист има момче, поиска да сложи ръка на всичко - имущество, коли и трофеи. В полезрението й дори влиза апартаментът на родителите му в Стамболийски. Къде ще се дене майка му Димитрия - не я интересувало.

Маруся живя без брак с Бенкса. Тя обаче има сериозен коз. Бившият футболист на "Ботев" и ЦСКА призна официално сина им, носещ неговото име. Именно това е причината Маруся да не иска да дели нищо с първата му съпруга Таня, както и двете дъщери Натали и Десислава. Желанието й е всичко да бъде продадено, за да получи парите, които щели да осигурят бъдещето на сина й, който е на четири години.

В списъка за разпродажба влиза и "Златната обувка", която Славков спечели през 1981 г. "Кой може да каже колко струва тя?", скочила ответната страна". "Всичко се продава!", отвърнала Маруся и поискала съдът да назначи трима експерти, които да направят оценка на имотите, колата и трофеите на Бенкса. "Възмутен съм. Такова чудо не съм виждал! Как продава "Златната обувка"!", заяви за "Стандарт" легендарният физиотерапевт Паско Райчев, който бе привикан за свидетел срещу Маруся.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай