Васев доволен от играта над ЦСКА

Васев доволен от играта над ЦСКА | StandartNews.com

„Доволен съм като цяло. Бяхме наясно, че ще има много единоборства. Действаме внимателно". Това обяви треньорът на "Локомотив" София Димитър Васев след победата на тима над ЦСКА. Той изтъкна, че червените картони са повлияли доста на срещата.

„Имаме хора, които трябва да наваксват с физическата подготовка. Загубихме Шехуди. Това са проблеми, които се компенсират само с характер", добави треньорът.

„Поздравявам футболистите. Това бе мач срещу добър отбор. Един агресивен отбор, който мотивира допълнително. Мач, който трябваше да покажем лице, израстване и пътя, по който искаме да вървим. Знаехме , че ЦСКА ще играе с изритани топки и ще разчита на индивидуални качества на отделните футболисти. Искахме да търсим грешки, от които да се възползваме. Имаше агресия и дисциплина. Поздравявам моите футболисти за мача, който проведоха", каза още Васев.

„Много опит и много спокойствие донесоха новите. Теренът за мое съжаление предразполага за борба и не толкова владение на топката, колкото моментни ситуациии, в които трябва да реагираш. От наша гледна точка мачът не беше нервен. Аз щях да дам повече червени картони на определени хора. Имаше избутване на един човек, който щяха да го пребият на корнера. Последната е две минути преди края. Не мога да отговарям за съдията. Той по принцип искаше да е обективен и беше. Изненадан съм от прекалената агресия на ЦСКА и неспособността да загубят мача. Ние сме скромни хора, работим и следваме целите си една след друга. Трябва да се класираме първо в шестицата", заключи наставникът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай