Валерий Дамянов: Касев ме излъга 46 пъти за 10 дни

Валерий Дамянов: Касев ме излъга 46 пъти за 10 дни | StandartNews.com

Доскорошният треньор на "Локомотив" (София) Петър Касев даде скандално интервю за вестник "ШОУ".

"Работих само 20 дни с "Локомотив". Затова кратко време с моя екип и футболистите направихме много. Можеше да се получат сериозни неща. Отборът започваше да придобива облик. Заради новите шефове и по-специално заради Петър Касев обаче всичко се провали. По собствено желание напуснах "Локо", защото не желая да работя с хора, които не си държат на думата. Касев за 10 дни ме излъга 46 пъти! Това са хора, които са несериозни. А според мен трябва и на психиатър да отидат", категоричен е Дамянов.

"На много места съм работил, но такива като тия не съм виждал. В петък ми се обади Иво Аспарухов, за да ме увещава да се върна. Отказах, разбира се. Новият шеф и адвокатът Михаил Михайлов атакуваха играчите, за да ходят да играят в Гоце Делчев срещу "Пирин". Момчетата обаче застанаха зад мен и отказаха да участват в този цирк", добавя 57-годишният специалист.

"Знаете ли как се оправдава Касев? Постоянно ми твърди, че е катастрофирал и поради тази причина не можел да се вижда с мен. Как да му вярвам на този човек?!", казва още Дамянов.

Светли дни чакат "Локо" (София)

смята легендата на клуба Бойчо Величков. "Нещата в "Локо" са повече от трагични. Преди известно време съжалявахме, че няма да играем в Европа, а в трета дивизия и мислехме, че това е дъното, сега нещата са много по-тежки и не се знае дали ще съществува отборът. "Локомотив" е в една будна кома, но той е жив и ще се възроди. Мисля, че в най-скоро време нещата ще придобият друг обрат, само това мога да кажа. Стадионът е държавна собственост. Допреди години се водеха дела дали да бъде общинска или държавна собственост. Имаме уверения, че държавата ще помогне. Бойко Борисов спомена, че ще има помощ за някои клубове, дано един от тези някои да сме ние", добави Величков. "Льосков и Касев? Не обичам нападки, но двамата просто не знаят за какво става въпрос", сподели още той.

Пазят място за "железничарите"

в четвърта дивизия. Шампионатите там стартират на 5 септември, съобщи председателят на Градския съвет на БФС Николай Добрев. Той уточни, в Южната софийска група засега са включени 13 отбора, а в северната 10 и до последно се очаква потвърждение за още един клуб. "Заявка от "Локо" (Сф) или нов клуб с това име за момента не е подавана, каза още Добрев.

ЧЕТЕТЕ ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК "ШОУ"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай