21:15 ч.

15.07.16

1 мин.

2606

2

0
Вадят 1,5 млн. за старото ЦСКА

Нов лъч на надеждата се появи за автентичното ЦСКА. Група елитни бизнесмени са готови да извадят 1,5 млн. лева, с които да спасят "червените", информира "Блиц". Богаташите са фенове на тима и решили, че няма как да се примирят със затриването на дружество, което бе запратено в небитието. Това стана ясно от събрание, на което 400 души се обявиха "за" рестарт в аматьорските групи.


Бизнесмените считат, че "армейците" могат да бъдат спасени по коректен начин с подкрепата на феновете. Благодетелите са готови да посрещнат други съмишленици с отворени обятия и изчакват да разберат с каква сума е готов да помогне Васил Божков. Освен това те ще започнат диалог със синдик Дора Милева с надеждата да се стигне до полезно за ЦСКА решение.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 22:55 · 15.07.2016
Еи оранжeв! Кув си ти чe да комeнтираш истинскиа CСКА бe прeдатeл долeн...или просто си си фeн на Латeха
Потребител · 22:15 · 15.07.2016
По-големи глупости не бях виждал скоро.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент