В Румъния: "Лудогорец" ще ни класира за Евро 2016

В Румъния: "Лудогорец" ще ни  класира за Евро 2016 | StandartNews.com

Трябва да преодолеем тази криза, заяви Ераносян

В Румъния възлагат най-много надежди на играчите от "Лудогорец", за да се класират на финалите на европейското първенство във Франция догодина. Северните ни съседки са удивени от формата на нападателя на българския шампион Клаудиу Кешеру, който вкарва гол след гол. Румънецът вкара петото си попадение с екипа на шампионите при домакинското 1:1 срещу "Черно море" в събота. Това накара медиите на север на възкликнат. "Кешеру е в отлична форма. Дано вкара на Финландия и Фарьорските о-и", пише "Ди Джи спорт". Именно 4 точки от тези два мача ще гарантира на румънците виза за Франция. На север отбелязват, че Андрей Препелица и Козмин Моци също са в добра форма и могат да помогнат.
"Горд съм за играя за Румъния. Дано се класираме", заяви Кешеру след мача срещу "моряците". "Г-н Ераносян има хубави идеи. Може би е нужно време да ги реализираме", добави голаджията. Треньорът пък заяви, че отборът трябва да изживее тази криза, в която се намира. "Трябва да търсим вината в себе си. Имаше огромно желание, но не успяхме да вкараме. Ще се постараем да изживеем тази криза, за да се върнем на правилния път", добави треньорът на "Лудогорец" и отрече тимът да има интерес към Будеску.

Иначе колегата му от "Черно море" Никола Спасов бе на седмото небе след точката. "Най-добрият ни мач от началото на първенството беше това. Исках да влезем в двубоя и да се надиграваме и точно това се получи", заяви Адмирала.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай