В "Локо" (Пд) съзряха заговор преди дербито

В "Локо" (Пд) съзряха заговор преди дербито | StandartNews.com

Зъболекар и сексолог поемат властта на "Лаута"

Шефът на "Локо" (Пд) Николай Неделчев съзря умишлено нагнетяване на напрежение около тима точно преди дербито с "Ботев".

"Оставам с впечатлението, че с наближаването на дербито в Коматево някой умишлено се опитва да нагнети напрежението в и около "Локомотив". Вгледайте се внимателно и ще видите, че е така. Пак казвам, че при нас драми няма, а клубът си функционира нормално. Единствено резултатите от първите два кръга са обезпокоителни, но вярвам, че с една победа над "Ботев" тимът ни ще тръгне напред", каза Неделчев пред "Марица", без да конкретизира кой и как мъти главите на играчите. Босът на "черно-белите" обясни още, че преговорите с "Трейс груп" продължават.

"С Галин Михайлов се чухме и се разбрахме да се видим преди дербито. Сделка за смяна на собствеността не става за 1-2 дни. Понякога и месец не стига", измъкна се Неделчев. Иначе днес официално нови шефове ще поемат властта при "смърфовете". От 10.00 часа ще се проведе заседание на УС. На него Николай Неделчев и зъболекарят Константин Думанов, които и сега колят и бесят, ще встъпят в длъжност и по документи. Третият бос на "Локо" ще е някой измежду Стоян Грозлеков, Борис Джурджев, Георги Дамянов или известният под тепетата сексолог Златко Илиев. На УС са поканени и всички дребни акционери в клуба, за да не остават решенията, касаещи бъдещето на "черно-белите", тайна.

Бойкот в битката за Пловдив

обявиха негласно повечето от феновете на "Ботев". "Стандарт" научи, че за пръв път от доста години "бултрасите" няма да изкупят светкавично билетите за дербито срещу "Локо" (Пд). Днес с пропуски за двубоя се снабдиха едва около 400 ултраси на "жълто-черните", което е отрицателен рекорд. Феновете са ядосани заради срамната загуба в Монтана (0:6). Все пак малко над 3000 домакински места в Коматево ще бъдат запълнени, но билети ще има вероятно в продажба и в събота, когато е мачът. Добра новина за "бултрасите" има, но тя е за тези от тях, които не се намират в България. Благодарение на сключения договор между фирма за спортни стоки и "Ботев" те вече ще могат да пазаруват артикули на клуба онлайн извън граница.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай