Турбуленция стресна шампионите в небето

Турбуленция стресна шампионите в небето | StandartNews.com

Стойчо Стоев променя състава срещу "Дюделанж"

Тежки минути в небето преживяха играчите и щабът на "Лудогорец". Турбуленция разтресе здраво чартъра на шампионите, които се разминаха само с уплаха и кацнаха благополучно в Люксембург.

Утре от 19.00 "орлите" се изправят в протоколен реванш в ШЛ срещу "Дюделанж". Българите имат преднина от 4 чисти гола. В Люксембург "Лудогорец" бе посрещнат от мрачно и дъждовно време. Шампионите се настаниха в хотел в столицата, а мачът ще се играе на стадион "Йос Носбаум" в Дюделанж.

Заради липсата на интерес от страна на местните медии Стойчо Стоев не даде пресконференция преди двубоя. Треньорът обаче говори още в София. "Направихме видеоразбор на мача с "Хасково", показах им грешките, играчите ги осъзнават. Никой не е застрахован от загуби, ясно е, че в един момент и ние щяхме да загубим. Поздравления за отбора за момчетата от "Хасково". После Стоев разкри и детайли за мача с "Дюделанж". "Ще има ротации в състава, подходът също ще е по-сериозен. В Европа трябва да се стремим да сме максимално мобилизирани и концентрирани. Трябва да си пазим името, което сме изградили трудно", каза Стойчо. Около стотина българи ще присъстват на двубоя на "Лудогорец" днес. В голямата си част те са емигранти от съседни на Люксембург страни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай