Туньо и Гиби откриват финалите на Каменица Фен Купа

Туньо и Гиби откриват финалите на Каменица Фен Купа | StandartNews.com

Русе. Две от легендите на българския футбол Трифон Иванов Божидар Искренов ще открият днес Националните финали на Kamenitza Фен Купа 2014 на „Градски стадион" в Русе.

В тях ще вземат участие най-добрите 24 отбора финалисти, доказали се измежду близо 1800 тима от цяла България след 28 квалификационни и 12 полуфинални кръга. Отборите ще дадат всичко от себе си, за да заслужат титлата Национален шампион на България и да спечелят голямата награда в тазгодишното издание на турнира – пътуване до футболното сърце на Бразилия – легендарния стадион Маракана в Рио де Жанейро, където ще гледат мач на селесао.

Откриването на Националните Финали ще започне в събота (30 август), от 13:00 часа, а официалното начало на дербитата ще бъде дадено лично от легендите от САЩ'94 Трифон Иванов и Божидар Искренов. Домакини на събитието ще бъдат кметът на Община Русе, Пламен Стоилов, заедно с Ясен Любенов, директор „Маркетинг", и Кирил Глушков, мениджър „Събития" в „Каменица" АД.

Мечтаното от всеки футболен фен пътуване до Маракана не е единственият залог, който стои пред претендентите за шампионската титла на Kamenitza Фен Купа 2014. Допълнителен стимул за финалистите е социалната кампания „Дари гол", която превръща всички участници в потенциални благодетели за българския футбол. В рамките на кампанията всеки отбелязан гол по време на турнира беше отчетен като дарение от 1 лев, а събраната сума предстои да бъде инвестирана в подобряване на футболната инфраструктура в града на бъдещите Национални шампиони. За да направят кулминацията на Фен Купа 2014 още по-интересна, организаторите са решили буквално да „вдигнат залога" и за всеки отбелязан гол по време на Националните Финали да добавят не по 1, а по 10 лева към сметката на „Дари гол". Отбелязаните до момента попадения са точно 8593, а лице на тази кампанията е председателят на БОК, Стефка Костадинова.

По време на турнира ще бъдат раздадени множество отличия и награди. В допълнение към традиционните индивидуални и отборни призове и отличия, посетителите на „Градски стадион" в Русе ще имат възможността да се включат в редица активации и томболи на Фен Купа и корпоративните партньори на турнира adidas, GLOBUL, Ford Moto-Pfohe и Samsung. Любимата на всички активация „Точен шут" с награден фонд от 365 литра Kamenitza за споделяне с приятели е в търсене на своя четвърти и последен победител за сезона. Ще успее ли някой да „излъже" трите отвора на играта ще разберем още този уикенд. Един късметлия ще спечели уникална футболна фланелка на английския Астън Вила с автографи на целия звезден отбор на клуба. Късметът ще се усмихне и на двама щастливци, които ще спечелят страхотни таблети от томболата на GLOBUL. От adidas също са подготвили страхотна изненада за феновете на „Градски стадион" в Русе – спортният бранд ще изпрати четирима щастливци на незабравимо пътуване до сърцето на adidas в Германия – Херцогенаурах, където се намира централата на спортния бранд. Тези и още много страхотни награди очакват посетителите на Националните Финали на най-големия и вълнуващ футболен турнир за приятели в България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай