„ЦСКА-София" решава бъдещето на Топчо

Треньорът скри „Левски" до мача с „армейците"

„ЦСКА-София" решава бъдещето на Топчо | StandartNews.com

Главата на треньора на „Левски" Елин Топузаков е заложена на дръвника. Дали Топчо ще бъде посечен зависи само от изхода на дербито с „ЦСКА-София" в събота. Мачът е последният шанс даден от ръководството към младия спец да запази мястото си на пейката. "Сините" тръгнаха трагично тази пролет, като записаха едва две точки срещу тимовете на „Пирин" (0:1), „Локомотив" ГО (1:1) и „Дунав" (2:2). Предварителните планове на шефовете бяха за девет точки преди дербито с „ЦСКА-София". По-големият проблем от резултатите е липсата на игра и стопяването на преднината пред третия от осем на три точки.

След настояване на новия спортен директор Даниел Боримиров Топчо получи нов двугодишен договор преди стартирането на полусезона. При негативен резултат на "Васил Левски" с "червените" обаче треньорът ще бъде освободен от поста, въпреки новия си контракт.


Във футболните среди вече започнаха да се въртят имената на различни специалисти, които да седната на стола на Топузаков. „Стандарт" се добра до някои от вариантите на синьото ръководство. Това са бившите футболисти на „Левски" Илиан Илиев, Николай Митов и Георги Иванов – Геша, както и сегашния помошник-треньор Асен Букарев.

В същото време треньорът Елин Топузаков реши да скрие отбора до дербито с „ЦСКА-София". До сблъсъка в събота "сините" ще имат две тренировки, които ще бъдат закрити за фенове и представители на медиите. По всяка вероятност специалистът цели да свали напрежениетo, което се стовари върху него и играчите след катастрофалния старт на пролетния шампионат.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай