"ЦСКА-София" измъкна 1:0 срещу "Левски" /ВИДЕО, ОБНОВЕНА/

фото "Спортал"

"ЦСКА-София" измъкна 1:0 срещу "Левски" /ВИДЕО, ОБНОВЕНА/ | StandartNews.com

ВИДЕО ТУК

"ЦСКА-София", припознат от УЕФА преди време като наследник на "Литекс", измъкна 1:0 срещу "Левски" не без помощта на Дисциплинарната комисия на БФС.

Пэбедният гол в 85-ата минута беше отбелязан от Каранга, който през седмицата беше помилван за простащините си в п редишния мач с "Пирин". Тогава той отправи жест към публиката на домакините, че им е прерязал гърлата и въпреки че имаше жълт картон, главният съдия Георги Димитров се уплаши и реши да не му показва втори. И вместо да бъде наказан, му беше позволено да играе срещу "Левски".

Двубоят беше от последния 26-ия кръг на редовния сезон в Първа лига, като се игра на много тежък и наводнен терен на стадион "Васил Левски". С този успех тимът на Стамен Белчев влиза в плейофите с актив от 63 точки, докато "сините" останаха на трето място с 50 точки.

Както е известно, това беше първи от петте сблъсъка между двата клуба до края на сезона. На тях им предстои да се изправят един срещу друг още два пъти в шампионския плейоф, а освен това ще премерят сили и на полуфиналите за Купата на България.

Първи епизод беше за "червените", които сега ще имат голяма психологическо предимство преди другите мачове, където със сигурност са фаворити.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай