ЦСКА взе изпит пред УЕФА

ЦСКА взе изпит пред УЕФА | StandartNews.com

Добри новини за ЦСКА долетяха вчера за ЦСКА от УЕФА. "Армейците" няма да имат проблем да вземат лиценз за евротурнирите засега. Комисията за финансов контрол на клубовете към европейската централа УЕФА обяви какво е решила за 37-те отбора, които са под мониторинг. Както е известно, сред въпросните тимове е и този на ЦСКА. Водачът в "А" група е покрил изискванията и не е застрашен от отнемане на лиценз към този момент. Същото се отнася за още 32 други отбора. Не така стоят нещата при "Бурсаспор" (Турция), "Екранас" (Литва), "Клуж" (Румъния) и "Астра" (Румъния). За тях УЕФА съобщава, че там има сериозни проблеми от финансово естество и ще вземе решение до края на годината.

Междувременно ЦСКА продължи словесната си война срещу "Лудогорец". В сайта на тима от Борисовата градина се появи декларация с прикачено видео, което според "червените" доказва, че те са били сериозно ощетени от рефера на двубоя с разградчани (1:1) Таско Тасков.

"ЦСКА не предизвика война - военните действия се водеха от опонентите, което се вижда във видеоматериала. Кавалери на феърплея ли са Кайсара и Моци, или раздаващи собствено правосъдие терминатори? Джентълменски ли се държи Фабио Ешпиньо, или поведението му и грозният жест е в стил на уличен провокатор?", питат риторично "армейците" в комюникето.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай